“Waarom een 3D animatie?” Goeie vraag! 

Animation Kiosk maakt 3D animaties voor bedrijven.Het is goed om je voor te bereiden als je een animatie wilt laten maken om zo een maximaal resultaat te behalen. Vraag hierover vrijblijvend advies aan!

3D animatie  is een vorm van animatie waar bij je naast hoogte en breedte ook expliciet gebruikt maakt van de diepte. En dat kan de belevenis intenser maken. De animatie wordt gemaakt op de computer. Het wordt als het ware digitaal gebouwd in een ruimte. Hierdoor is alles mogelijk. Ook zaken die je normaal gesproken met de camera niet vast kunt leggen. 

Wat een 3d animatie anders maakt ten opzichte van een 2d animatie is dat een 2d animatie normaal gesproken wordt getekend en een 3d animatie wordt als het ware gebouwd. 

Mocht jij voor jouw bedrijf een 3D animatie overwegen, dan is het van belang je doel te bepalen. Daar beginnen we mee. 

Hogere Naamsbekendheid ?
Zodat meer klanten jou weten te vinden?

Informeren?
Van een belangrijke wijziging binnen je bedrijf, een tof event dat er aan komt of iets anders? Zodat mensen sneller op de hoogte zijn en je boodschap kunnen delen?

Uitleggen?
Misschien werk jij met een complex product, waarbij een beeld soms meer dan 1000 woorden zegt? En vind jij het belangrijk dat jij en je klant hetzelfde beeld hebben? 

Moeilijk onderwerp?
Misschien wil jij wel een moeilijk onderwerp ter sprake brengen en wil jij hiervoor een 3d animatie inzetten om datgene dat ‘niet te filmen is’ toch op beeld te krijgen? Of wellicht is jouw doelgroep heel specifie? Of moet het juist iedereen  – ongeacht achtergrond- aanspreken?

Op het moment dat het doel duidelijk is, kunnen we kijken welke stijl het meest passend of gewenst is. Zo simpel mogelijk? Of juist met meer detail?

Op deze website enkele oplossingen uitbelicht:

Logo Animaties

Website Banner

One Minute Pitch

Uitleganimatie

Maar er is meer denk aan..

Animaties van (zakelijke) presentaties met grafieken,  lyricsvideo’s, videoclips  etc.

Ben je er niet zeker van wat het meest geschikt is voor jouw bedrijfssituatie?

Neem dan vooral contact op!

DutchEnglish