“Tarieven. tja wat is duur.. en wat is goedkoop?
De echte vraag is: Wat levert het op? ” 

De tarieven voor het laten maken van een animatie zijn o.a. afhankelijk van de complexheid en de details van de animatie. De animaties die ik lever zijn maatwerk en dat betekent dat de  prijs verschilt per animatie. Mocht je vooraf een vastgesteld budget hebben, dan hoor ik het graag, zodat ik daar rekening mee kan houden, bij de uitwerking van ideeën en technieken.

Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Wat we nog meer bespreken naast tarief?

We maken kennis en jij legt uit wat jouw bedrijf doet en wat jouw aanleiding en doel voor een animatie is. Misschien heb je zelf al een voorbeeld van een animatie die jouw aanspreekt of heb je al een idee dat je wilt bespreken.

> Ik stuur je een samenvatting van ons gesprek.

> Jij controleert of ik het goed heb begrepen.

> Vervolgens doe ik je een voorstel met enkele ideeën.

> Jij geeft aan wat je ervan vindt en of er een idee bij zit om verder uit te werken.

> Zo ja, dan plannen een brainstormsessie en jij geeft aan wat jij belangrijk vindt. We bepalen de lengte van de animatie en wat er in terug moet komen. We maken het concreet.

> Dan maak ik een offerte.
> Geef je akkoord?

> Dan ga ik aan de slag en is onze samenwerking beklonken.

> We bespreken het Storyboard toe waar je middels een schets/foto’s kunt zien hoe het scenario er ongeveer uit komt te zien, op basis van hetgeen we hebben besproken.

> Bij akkoord nemen we de Animatic door waarbij de timing besproken wordt. Hoe lang komt iets in beeld en hoe ziet de beweging eruit?

> Na akkoord ga ik hiermee aan de slag en vul ik de animatie verder in. Uiteraard hou je op de hoogte van de vorderingen en tussentijds geef  jij feedback…

… totdat het eindresultaat is bereikt en jij tevreden bent.

Naar het overzicht van 3d animaties

DutchEnglish