“Wat zou je van mij willen weten?”

In de functie van 3D animator heb ik mijn “alles in een” gevonden. Muziek, techniek, didactiek, originaliteit, spontaniteit, energie. Daarom heb ik hier mijn werk van gemaakt. Wat is dit een gaaf vak. Hier raak je nooit uitgeleerd. Elk verhaal is anders, of wil anders verteld worden. Ik ontdek graag nieuwe mogelijkheden, nieuwe technieken en nieuwe invalshoeken. Genoeg over mij? 🙂

Wat zou je nog meer over mij willen weten?
In mijn vrije tijd ben ik zangeres en schrijf zo nu en dan wat liedjes. Van muziek kan ik genieten en in veel gevallen voegt geluid bij een animatie ook een extra dimensie toe. In het verleden heb ik mijn bijdrage als vrijwilliger geleverd aan de lokale televisieomroep door het bedenken, maken, opnemen, editen en monteren van programma’s. 

Wil jij dat iemand hoort wat jij zegt of wat jouw bedrijf te zeggen heeft?
Mijn streven is 100% klanttevredenheid. Dat betekent dat ik tijd steek in een gesprek met jou, om jouw wens goed in kaart te brengen. Ik stel vragen en koppel terug om te checken of ik het goed heb begrepen. Van jou verwacht ik openheid en ik stel een eerlijke mening op prijs. Op deze manier wil ik gaan voor het beste resultaat. Want wat heb je er nu aan als een klant niet tevreden is?

Wat vind jij belangrijk aan samenwerking? Hebben we een match?
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Animation Kiosk
DutchEnglish