‘We zitten goed!’ 

Animation Kiosk maakt animaties voor bedrijven,
waaronder een vorm van 3D animatie : website banner .

Ja, inderdaad zijn er verschillende soorten website banners. Veelal zie je gif animaties die bovenaan de pagina aangeven dat er kortingsweken zijn of iets dergelijks. En dat is ook zeker een optie.

In dit geval bedoel ik met ” een website banner”  een animatie op de voorpagina van je website. Dit dient dan als een introductie op hetgeen jij doet. Een korte benoeming van de oplossing die jij aanbiedt en een probleem dat jouw bezoeker herkent is voldoende. De bezoeker is immers al op je website en met dat positieve gevoel dat hij krijgt van de animatie op jouw website banner, gaat hij jouw teksten lezen. ‘De Match’.

Je klant is geïnteresseerd en weet nu dat hij goed zit. Nu is het aan jou om de rest goed invulling te geven en het je toekomstige klant makkelijk te maken. Als hij van de techniek niets begrijpt, dan maakt hij gewoon een afspraak en als jouw product voor zich spreekt, kan hij meteen verder.

Of wellicht is de One Minute Pitch misschien iets meer voor jou?

Informeer naar de mogelijkheden !

Een voorbeeld zien?

Kijk dan op de website van het  Its Possible;
ICT beheer, digitale werkplekken, werken in de Cloud, zakelijke telefonie en Office 365 consultancy. De animatie begint met een vliegtuig die opstijgt. In dit geval kozen we voor een meer realistische stijl, met wat aanpassingen als het gaat om omgevingsfactoren. Echter er zijn meerdere stijlen mogelijk. 

website banner
DutchEnglish