“Aha, dus zo zit dat” 

Animation Kiosk maakt animaties voor bedrijven, waaronder een vorm van 3D animatie :
een uitleg-animatie 

In hoeverre heb jij er wel eens over nagedacht om een uitleg-animatie te laten maken?

Dat is wel héél handig in het geval jij een product of dienst hebt waarbij je:
De eerste 15 minuten alleen al kwijt bent aan uitleggen wat je precies doet?
In plaats van de tijd te nemen om jouw potentiële klant aan het woord te laten en hem/haar vragen te (laten) stellen en te laten zien dat jij een oplossing hebt voor zijn/haar vraagstuk?
Typisch geval van: beter een uitleg animatie het werk laten doen en er op die manier voor zorgen dat je klant het verhaal net zo volledig krijgt als de andere klanten. Dit kan eventueel ook met een voice over of geluidsondersteuning.

Of ben jij degene die iets wilt laten zien dat met de gewone camera ‘niet te filmen’ is ? Denk aan bodemonderzoek of een medisch proces. Of misschien een combinatie van film en animatie? Ook dat kan.

Wat ook altijd goed werkt is een complex thema simpel weergeven. Een zwaar thema/taboe met lichte kleuren brengen? Ook dat zijn uitstekende doelen om een uitleg-animatie te laten maken.  Zonder of juist met afleidende realiteit van culturele aspecten of omgeving?

Audio als ondersteuning:

Indien gewenst zou je VoiceOver en/of ondertiteling toe kunnen voegen. De keuze is mede afhankelijk van je doelgroep en het thema van de animatie. Doordat een animatie dan op meerdere zintuigen werkt, is de kans groter dat de uitleg beter overkomt.
Zelf heb ik positieve ervaring met de volgende geluidstudio’s:
Audiochef
Wiserock studio

Informeer naar de mogelijkheden !

DutchEnglish